Figurine

Figurine​ 

 Copilăria nu ar avea niciun farmec fără eroi și personaje care salvează de fiecare dată în mod spectaculos orice situație

  Cei mici au nevoie de modele, și desenele animate, cărțile și jucăriile le oferă acea sursă de inspirație pentru a-și dori să fie mai puternici, mai siguri pe ei și mai curajoși.

Fiecare personaj de basm sau de desen animat cu atitudine pozitivă, forță și trăsături extraordinare le influențează caracterul, îi ajută să se depășească și să își dorească să fie mai buni.

Pe Nebunici.ro - magazinul de jucarii veti gasi o multime de figurine originale cu Paw Patrol (Patrula Catelusilor), Avengers, Testoasele Ninja, Pompierul Sam, Dragons, Hatchimals, My Little Pony si multe altele. 

Figurinele cu personajele favorite sunt exact ce isi doresc cei mici sa primeasca de la Mos Craciun sau Mos Nicolae. 

Cu siguranta copiii cu varsta de 3-4 ani vor fi foarte fericiti cand vor primi cadou unul din personajele favorite din Paw Patrol: Marshall, Chase, Zuma, Rocky, Skye sau Rubble.

Pentru copiii putin mai mari figurinele din Avengers va stau la dispozitie, iar pentru fetite veti gasi toata gama de ousoare de la Hatchimals.