Patrula Catelusilor

FIGURINA PATRULA CATELUSILOR – FIGURINA FAVORITĂ A COPILULUI TĂU!

  Copilăria nu ar avea niciun farmec fără eroi și personaje care salvează de fiecare dată în mod spectaculos orice situație. [Continua sa citesti...]

 

  Cei mici au nevoie de modele, și desenele animate, cărțile și jucăriile le oferă acea sursă de inspirație pentru a-și dori să fie mai puternici, mai siguri pe ei și mai curajoși. Fiecare personaj de basm sau de desen animat cu atitudine pozitivă, forță și trăsături extraordinare le influențează caracterul, îi ajută să se depășească și să își dorească să fie mai buni.
  O figurină pentru copii Patrula Cățelușior poate fi exact acea jucărie pe care copilul tău, mare fan al unui personaj din acest desen animat și-o dorește. Ea va fi un partener de joacă loial, care îl va ajuta să progreseze și îi va da curajul să viseze că și el poate să fie un erou.

CE ARE SPECIAL ACEST DESEN ANIMAT PATRULA CATELUSILOR?

  Cunoscutul desen animat de acțiune și aventură este cu certitudine preferatul multor băieței de vârstă preșcolare. Cei sașe cațeluși eroi coordonați de Ryder, un puști pasionat de știință și tehnologie sunt extrem de simpatici prin felul în care vorbesc și reușesc de fiecare dată să rezolve câte o provocare ce părea la început imposibil de finalizat.
  Ei lucrează mereu împreună în misiuni dintre cele mai diverse, rezolvă probleme, salvează situații și se bucură de multă apreciere din partea comunității Golfului Aventurii, pe care o deservesc.
  Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble şi Skye au fiecare câte un tip de personalitate și un set de abilități ce sunt pus la încercare în aventuri dintre cele mai inedite. Fiecare câine are un set specific de competențe specifice unei profesii reale, cum ar fi pompier, aviator, ofițer de poliție etc.
  Toți locuiesc în casele care se pot transforma în vehicule personalizate atunci când este necesar. Ei sunt, de asemenea, echipați cu rucsaci care conțin instrumente specifice profesiilor lor. Din acțiunile lor, din lecțiile de viață oferite și prin morala fiecărui episod, copiii au multe de învățat și, dacă se identifică cu unul dintre personaje, vor privi totul mult mai personal și vor fi schimbați de influența lor pozitivă.
  Astfel se face că desenul animat Patrula Cățelușilor oferă tuturor puștilor un model de caractere și de abilități de rezolvare a problemelor, o sursă de imaginație pentru a crea și a încerca să-și facă și ei mașini speciale și o doză bună de umor special, ce poate face chiar și un adult să zâmbească.

CE SUNT ȘI CE ȘTIU SĂ FACĂ PERSONAJELE DIN PATRULA CATELUSILOR?

  Cațelușii acestei patrule aparțin fiecare unei rase și au abilități speciale care îi fac foarte utili grupului și comunității pe care o servesc. Astfel:
  Chase este un ciobănesc german și este liderul înnăscut al grupului. El este un detectiv grozav și are o intuiție foarte bună.
  Marshall este un pui de dalmațian și este un cățel-pompier. Chiar dacă uneori este puțin mai neîndemânatic, el este un câine foarte curajos.
  Rubble este un buldog cam prea dur și morocănos, dar cu o inimă foarte mare. El este un bun constructor și îi ajută pe ceilalți folosindu-și cunoștințele în acest domeniu.
  Skye este o minunată Cockapoo, isteață și rapidă, fără teamă, gata mereu de aventură!
  Rocky este un cățel metis pasionat de reciclare și ecologie. El este creativ și inventiv, descurcând-se în multe situații. Lui nu îi place apa.
  Zuma este un labrador care iubește apa și are întotdeauna idei ce pot fi extrem de utile întregii echipe.
  Everest este o husky care trăiește în munți cu Jake. Evident ea este foarte abilă atunci când aventurile îi poartă pe gheață și pe zăpadă.
  Tracker este un chihuahua alb-maroniu care trăiește în junglă cu Carlos. El vorbește fluent engleza și spaniola și poate întreprinde orice acțiune de salvare în junglă.
  Robo-Cățel este un câine robotizat care nu vorbește în propoziții. El servește ca șofer al vehiculelor Patrulei catelușilor și îl ajută pe Ryder atunci când are nevoie.
  Ryder este un băiat de 10 ani care este conducătorul grupului, pasionat de tehnică, care inițiază cele mai mute acțiuni și care îi chemă pe toți în misiuni.

CE POT ÎNVĂȚA CEI MICI URMĂRIND SERIALUL DE DESENE ANIMATE PAW PATROL?

  Pentru vârsta preșcolară există multe seriale de desene animate dedicate și frumoase, din care cei mici au mereu ceva de învățat. Frica, neatenția, graba, lipsa de ascultare, încăpățânarea pot fi vindecate dacă cei mici dau peste un bun învățător, care să le comunice pe limba lor. Desenele animate, precum Paw Patol sau Aventurile lui Mickey Mouse sunt două surse bune și extrem de apreciate, chiar și de către părinți și bunici. Nivelul limbajului și caracterul interactiv sunt bine gândite pentru a oferi lecții de viață utile și instructive pentru cei mici.
  Din Paw Patrol ei pot învăța că niciodată nimeni nu este prea mic pentru a face o meserie și a servi comunitatea din care face parte. Spiritul de aventură, simțul civic, lucrul în echipă, asumarea vinei sunt doar câteva aspece pe care acțiunile din aceste desene animate le exploatează din plin. Fiecare dintre cele șapte personaje implicate în derularea acțiunii are abilități speciale, gadgeturi și vehicule care îl ajută în misiunile de salvare. Oricare ar fi amploarea misiunii și gradul de pericol este mereu timp pentru o glumă și pentru un moment de detensionare.
  Datorită caracterului educativ și mizei de a-i învăța pe copii să lucreze mai bine în echipă și să renunțe la a mai fi egoiști și necomunicativi, Paw Patrol este un desen animat care este recomandat oricărui copil. Sunt multe lucruri care pot fi învățate de la aceste personaje și de la serial. Printre cele mai importante amintim:
  • nu suntem niciodată prea mici pentru a ajuta
  • lucrul în echipă este foarte important pentru a reuși mai ușor
  • nu trebuie să te gândești numai la tine și să fii egoist
  • trebuie să avem mereu grijă de cei care sunt mai vulnerabili decât noi
  • fiecare dintre noi are anumite particularități care trebuie respectate
  • dacă vrem să facem bine trebui să ne înfrângem frica
  • nu trebuie să râdem de defectele altor persoane
  • stângaciile pot fi amuzante și nu trebuie să fie criticate
  • nu trebuie să ne pierdem niciodată umorul indifernt de situația în care ne-am afla
  • nu trebuie să ne fie rușine să cerem ajutorul atunci când avem nevoie
  • prietenia este un mare dar al vieții și trebuie să o prețuim corespunzător.
  Cele șapte personaje din Paw Patrol sunt special create pentru a oferi celor mici modele de caractere și de comportament. Din peripețiile prin care trec și morala acțiunilor, copiii pot învăța multe lucruri care le pot fi utile în viața de zi cu zi și în relațiile cu ceilalți.
  Serialul de desene animate pentru preșcolari Paw Patrol este o sursă extraordinară de lecții și modele de acțiune, putând servi de model tuturor copiilor, indiferent de vârsta lor.

DE CE SĂ CUMPĂRAȚI O FIGURINA PAW PATROL?

  Dacă puștiul vostru este pasionat de personajele din desenul animat Patrula Cățelușilor o figurină paw patrol sau un joc cu aceste personaje poate fi o surpriză foarte plăcută pentru el. Copiilor le place să se joace cu jucării cu personajele favorite din desenele animate pe care le prefră.
  O astfel de figurină cu un personaj din Patrula Cățelușior poate fi o alegere inspirată pentru a-i face o bucurie celui mic. Fie că îl preferă pe Chase, pe Marshall, pe Rocky, pe Zuma, pe Rubble sau pe Skye există figurine cu oricare dintre ei și chiar seturi cu figurine cu toate aceste personaje. Dacă vreți să le dăruiți o jucărie care să le aducă aminte de oricare dintre cei șase cățeluși supereroi, puteți alege din mai multe variante să achiziționați una din magazinul online Nebunici.ro.
  Tot din acest magazin puteți cumpăra și alte jocuri cu aceste personaje, precum: vehicule cu personajele din Paw Patrol, set Paw Patrol vehicul de patrulare, minifigurine în cutie surpriză cu personaje din Patrula Cățelușilor, nini-elicopter cu Skype, mini-deltaplan cu Zuma, mașină de pompieri cu Marshall, joc domino cu Patrula Cățeluților, set figurine cu centrul de antrenament Paw Patrol, set de construcție cu 21 de piese Patrula Cățelușilor, nisip kinetic cu accesorii Spin Master Paw Patrol.
  Toate aceste jucării dispun de informațiile necesare privind vârsta căreia îi sunt recomandate și sunt realizate din materiale sigure și certificate pentru a fi folosite în condiții de maximă siguranță de către cei mici, fără riscul de a se răni, taia, zgăria sau de a le ingera.
  Așadar, dacă doriți să cumpărați copilului voastru o jucărie cu personajele sau un personaj favorit din acest desen animat, în acest magazin online aveți mai multe alternative din care să alegeți.
  Ce utiliate poate avea o figurină pentru copii patrula catelusilor?
  Este bine să le cumpărăm celor mici jucării care le plac și care să le aducă aminte de ceva pozitv. O astfel de figurină pentru copii patrula catelușilor poate fi o alegere inspirată pentru a le da șansa să se joace cu un personaj pe care îl apreciază și care poate fi un model de acțiune și comportament pentru ei. Veți descoperi cu surprindere și încântare câte variante de a se juca există și câtă pasiune vor pune să imite și să copieze personajul favorit.
  Alegând o figurină de acest tip veți îmbina utilul cu plăcutul și chiar puteți intra în joacă cu cel mic, punându-vă în pielea personajului, vorbind ca el, încercînd să jucați rolul și să oferiți lecțiile de viață pe care acest personaj le oferă în serial.
  Petrecând mai mult timp cu copilul vostru veți putea să-l observați mai bine, să vedeți modul în care vorbește, gândește, interacționează cu voi, cu frații, dacă are, sau cu alți copii. Astfel puteți face o evaluare a comportamentului lui, a modului în care fiecare etapă a vârstei îl schimbă și a atitudinii pe care o are față de anumite personaje fie ele reale sau din desene animate.
  Jucăriile și joacă sunt o modalitate extraordinară de a-i educa pe cei mici și de a-i face să perceapă învățarea în modul cel mai plăcut cu putință. Cu cât le oferim copiilor mai multe instrumente de educație distractive și mai apropiate de preferințele lor de a-și petrece timpul, cu atât vom putea să-i atragem mai ușor în procesul educațional și să-i ajutam să învețe mai repede. Filmulețele educative și desenele animate adecvate vârstei lor pot fi la fel de utile.
  Cu cât educația și formarea intelectuală a copiilor începe mai devreme, cu atât există șanse mai mari să avem toată viața un copil echilibrat emoțional, capabil să facă față tuturor solicitărilor educaționale. Dacă alegem ca metodă joaca, disponibilitatea va fi și mai mare.
  Toate deprinderile importante se formează pâna la vârsta de 7 ani. După aceea, tot ce vor face vă fi să bătătorească legăturile deja formate. Tocmai de aceea, cu cât ne vom ocupa mai serios de dobândirea cât mai multor cunoștințe și abilități în această fază, cu atât vom fi mai câștigați cu toții pe viitor. La vârste fragede jocurile și jucăriile pot oferi exact acel instrument educațional de care avem nevoie pentru a îmbina plăcutul cu utilul.