Prietenul la nevoie se cunoaste

<

“Prietenul la nevoie se cunoaste”

Pentru ca ne dorim sa rasplatim increderea pe care ne-o oferi de fiecare data cand comanzi un produs de la noi si ne dorim din tot sufletul  sa afle si prietenii tai daca si cat de multumit esti de serviciile oferite de echipa din spatele www.nebunici.ro, ne-am gandit sa lansam o noua metoda prin care sa te tinem  aproape si sa crestem comunitatea noastra de clienti multumiti:

Spune-le prietenilor tai despre descoperirea ta iar noi va vom oferi discount 10% la urmatoarea comanda si tie si prietenului/prietenei tale. Tot ce trebuie sa faci este sa le spui o parere sincera despre experienta ta in site-ul nostru,  iar cand prietenul/prietena va comanda orice produs de pe www.nebunici.ro, ne va spune numele tau la observatii “Recomandare din partea NUMELE TAU”.

Imediat cum vom prelua comanda si vom verifica daca esti clientul nostru vom aplica discountul de 10% catre prietenul tau, iar tie iti vom trimite un mail cu un cupon de reduceri pe care il poti folosi la urmatoarea ta comanda.

Acest cupon va fi valabil doar pentru tine, nu se cumuleaza cu alte cupoane si nu poti recomanda o persoana de mai multe ori. Partea buna este ca de cate ori ne vei recomanda de atatea ori noi te vom rasplati cu cate un CUPON 10% reducere pe care il vei folosi la fel, cand doresti tu, insa doar cate unul pe comanda. Mai simplu spus, cu cat mai multe recomandari de la tine cu atat mai multe discounturi de 10% de la noi.

Pentru noi prietenia, corectitudinea si respectul sunt cele mai importante valori, deci nu te vom dezamagi