<

Description: C:\Users\Ionut\Downloads\nebunici logo3.png

Cine suntem?

Suntem solutia ideala pentru dumneavoastra si copiii dumneavoastra.

Nebunici este mai mult decat un site cu jucarii, este locul in care jucariile prind viata iar jocurile de dezvoltare tin locul unor cursuri de formare, este locul de ragaz al parintilor si motivul de bucurie al celor mici. Este locul in care chiar TU poti descoperi care sunt cele mai potrivite lucruri care ajuta la dezvoltarea inteligenta a copilului tau, la evoluarea creativitatii si motricitatii acestora.

Oferim cea mai variata gama de jucarii si jocuri pentru copii de toate varstele si suntem intr-o continua dezvoltare. Jucariile noastre creaza povesti pentru parinti, in care personajele principale sunt copiii lor. Creaza si tu o poveste!

Ne adresam parintilor si copiilor de toate varstele, unchilor, matusilor sau oricui doreste sa faca un copil fericit.

Lansat in vara anului 2018, nebunici.ro este un magazin online de jucarii in care noi punem foarte mult suflet.

Visul nostru

Din dorinta de a ramane mereu copii incercam sa ii facem fericiti pe toti “nebunicii” din toate locurile tarii. Tocmai de aceea am ales sa fim prezenti in mediul online,unde parintii din toata tara au acces la magazinul nostru.

Desigur, suntem la inceput de drum, dar asta nu ne impiedica sa va oferim:

Prietenie si consultanta 

 Suntem alaturi de tine in alegerea jucariilor potrivite pentru copilul tau in functie de varsta sau categorie. Iti putem oferi sfaturi despre ce jucarii sa folosesti in fiecare etapa a dezvoltarii copilului tau si ne dorim sa ne contactezi de fiecare data cand ai nevoie si sa te adresezi noua ca unui prieten.

Diversitate 

Gama noastra de produse acopera peste 1000 de articole necesare atat in primele etape ale vietii (jucarii de dentitie, zornaitoare, jucarii de baie, olite, centre de activitati), produse ideale pentru cadourile de Mos Craciun, Mos Nicolae, Ziua copilului, cat si jucarii de exterior (role, biciclete, trotinete, vehicule cu pedale sau fara pedale).

Siguranta si Calitate 

Toate jucariile noastre sunt alese in urma unui proces indelungat de studiu,sunt testate si de o calitate foarte buna. Ne dorim sa fiti intotdeauna multumiti de achizitiile facute prin intermediul magazinului nostru.

Confort 

Stim ca esti o mamica ocupata, tocmai de aceea nu trebuie sa te deplasezi pana in magazine pentru alegerea produselor dorite. Curierul iti va aduce jucariile acasa.

Daca doriti informatii suplimentare despre educatie, jucarii sau jocuri de diverse tipuri ne gasiti si pe blogul nostru https://www.nebunici.ro/blog

 

De ce numele nebunici?

El este Alex, sursa noastra de inspiratie, dar inainte de toate el este nepotelul nostru si este un adevarat “nebunici”.

 

 Este plin de energie tot timpul, se joaca toata ziua iar acum este la varsta in care descopera lumea. Nico, mama lui, isi doreste sa il ajute sa isi consume energia prin joaca, deoarece stim ca in acest fel invata cel mai bine despre ei si mediul inconjurator.

Totodata, prin joaca, cei mici isi dezvolta gandirea, imaginatia, coordonarea, motricitatea, echilibrul si multe altele. Practic,la aceasta varsta joaca este universul lor.

Vrem sa ii oferim lui Alex toate tipurile de jucarii, de-a lungul copilariei lui.

Echipa din spatele brandului

Noi suntem Ioana si Ionut  si suntem “marea” echipa din spatele www.nebunici.ro.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati magazinul!

Date companie:

Denumirea companiei: CARBONIC LPB
Adresa Sediului Social: THEODOR BURADA 14, Voluntari, Ilfov,
Cod unic de inregistrare: 39151173
Nr. Reg. Comertului: J23/1531/2018
IBAN: RO83INGB0000999907806753
Banca: ING BANK N.V., BUCHAREST BRANCH