Termeni si conditii

<
1. Definitii 
Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul nebunici.ro
Client  - orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale
Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si/sau Servicii si sa faca plata acestora.
Vanzator – site-ul nebunici.ro administrat de societatea Carbonic LPB SRL avand urmatoarele date de identificare: CUI:RO39151173, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/1531/2018 si cu sediul social  in Str  Theodor Burada nr. 14 , Voluntari, jud Ilfov
Contract -  Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si/sau Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.
Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.
Informatii personale - orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau e-mailul).
 
2. Va recomandam citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor pentru a evita eventualele situatii neplacute. 
 
Magazinul virtual www.nebunici.ro este site-ul nebunici.ro administrat de societatea Carbonic LPB SRL avand urmatoarele date de identificare: CUI:RO39151173, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/1531/2018 si cu sediul social  in Str  Theodor Burada nr. 14 , Voluntari, jud Ilfov, numit in continuare si vanzator. Accesarea, vizitarea şi comandarea produselor de pe de pe acest site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor prezentate în cele ce urmeaza. Atragem totodata atentia ca orice comanda plasata si acceptata de vanzator  implica o obligatie de plata.
Acceptarea termenilor si conditiilor reprezinta un contract incheiat intre vanzator  si persoana fizica sau juridica avand sediul si datele de identificare inscrise corect si pe propria raspundere in formularul de comanda online, in calitate de Cumparator denumit in cele ce urmeaza Cumparator sau Client.
Obiectul acestui contract consta in livrarea produselor comandate online de catre Cumparator, in limita termenilor si conditiilor prevazute in acest contract.
Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a lua masurile care se impun. Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul furnizorului, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri vanzatorul  va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor a vanzatorului   fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.
Din cauza volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Va rugam  sa verificati cu atentie caracteristicile si disponibilitatea produselor inaintea plasarii unei comenzi astfel incat sa va asigurati ca acestea sunt cele actuale.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, operatorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta cumparatorul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod din cauza modificarii caracteristicilor, rezolutiei monitorului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
 
Drepturi la proprietate intelectuala
 
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 
 
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 
 
 
 
Politica de confidentialitate
Informatii personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau e-mailul). Informatiile furnizate catre nebunici.ro  in momentul in care va inregistrati sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare,pentru a va permite sa aveti acces la anumite parti ale site-ului nebunici.ro cum ar fi reutilizarea adreselor deja salvate, posibilitatea de a vedea istoricul comenzilor anterioare, posibilitatea de a primi cupoane promotionale in functie de comenzile deja efectuate si desigur la eliberarea documentelor fiscale sau de transport in urma vanzarii de produse sau servicii. Nebunici.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. Nebunici.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Dacă pentru a vă crea cont de utilizator pe Site, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, SC Carbonic LPB SRL va prelucra următoarele date publice de profil afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.
Colectam informatiile de la clienti pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii.
  Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru. De asemenea vom avea nevoie de informatiile referitoare la cont (adresa e-mail si parola), pentru ca dumneavoastra sa va puteti accesa ulterior contul creat, parola fiind insa pastrata in mod criptat, fara posibilitate de decriptare.
Ce date prelucram?
 
       SC Carbonic LPB SRL., compania care administreaza site-ul nebunici.ro, este singura detinatoare a informatiilor colectate pe acest site si singura care opereaza aceste date. 
 
       Nu vom vinde, inchiria sau distribui informatiile nimanui. Colectam informatiile de la clienti pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. De asemenea informatiile colectate servesc la intocmirea documentelor legale si obligatorii in raport cu institutiile statului. Informatiile minim obligatorii colectate includ: numele si prenumele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon si adresa de e-mail. Informatiile referitoare la cardurile bancare nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru. 
 
   
    Datele mentionate mai sus sunt transmise in scopul informarii dumneavoastra si a procesarii comenzilor companiilor de curierat, procesatorilor de plati, companiei de email marketing si companiilor de marketing afiliat, cu totii in calitate de procesatori, cu toate acestea avand contracte semnate si active prin care asiguram confidentialitatea si siguranta datelor dumneavoastra. 
 
       Colectam de asemenea informatii demografice si informatii cu privire la produsele de interes si istoricul dumneavoastra de navigare prin intermediul cookie-urilor precum google analytics sau altor instrumente similare cu scopul de a optimiza si imbunatati experianta clientilor nostri. 
 
       De asemenea vom avea nevoie de informatiile referitoare la cont (adresa e-mail si parola), pentru ca dumneavoastra sa va puteti accesa ulterior contul creat. 
Cui comunicam datele dumnevoastra personale?
 
       Datele dumneavoastra personale sunt comunicate in primul rand institutiilor statului odata cu eliberarea facturilor fiscale ce insotesc produsele vandute. De asemenea numele si adresa de email sunt folosite in comunicarea cu dumneavoastra in scop de informare si de marketing companiei de email marketing. Numele, adresa si telefonul dumneavosatra sunt transmise companiilor de curierat pentru livrarea produselor. In scopul informarii cat mai precise si in functie de interesul pe care il manifestati pe site-ul nostru informatii despre istoricul dumneavoastra de navigare sunt transmise catre companiile de marketing si marketing afiliat, iar in acest scop sunt plasate fisiere cookie personale. 
Durata pentru care vă prelucrăm datele
Ca principiu, SC Carbonic LPB SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.
În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina SC Carbonic LPB SRL (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).
În situaţia în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, SC Carbonic LPB SRL va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate mai jos.. În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.
Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, SC Carbonic LPB SRL va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de SC Carbonic LPB SRL pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.
 Drepturile de care beneficiați
În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:
dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către SC Carbonic LPB SRL, conform celor descrise în prezentul document;
dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea SC Carbonic LPB SRLcu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către SC Carbonic LPB SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.
Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, SC Carbonic LPB SRL să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;
dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :
persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către SC Carbonic LPB SRLcătre alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al SC Carbonic LPB SRL sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care SC Carbonic LPB SRL poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;
în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.
 
Comanda si livrare
 
 
Comanda
 
  Comanda se efectueaza pe site prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi. Cand sunt adaugate toate produsele dorite in cosul de cumparaturi aceasta se finalieaza, urmand a alege metoda de plata dorita.
  Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului.
Pentru a inregistra o comanda este necesara inregistrarea cu un cont in site. Înregistrarea fiecărei persoane se va face utilizând date concrete, corecte și valide, completând toate câmpurile solicitate. În situația în care adresa de facturare este diferită de cea de livrare, acest lucru se va menționa expres, eventualele obiectiuni nefiind opozabile Operatorului.
In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va anula comanda sau va o trimite fara acel Bun si/sau serviciu.
 
  Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
 Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de nebunici.ro, in cazul platii online;
- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
- In cazul inregistrarii de comenzi false de catre cumparator cu furnizarea unor date de contact fictive
- In cazul inca care cumparatorul refuza primirea unei comenzi plasate anterior, fara un motiv intemeiat;
-in cazul in care unul sau mai multe produse comandate nu sunt disponibile pe stoc;
 
Pentru comenzi care depasesc 1500 lei sau pentru produse care se aduc pe comanda speciala, se poate solicita plata unui avans de minim 20% din valoarea comenzii, plata care se va efectua prin transfer bancar. 
 
Livrarea
Termenii de livrare sunt intre 1 – 3 zile lucratoare de la data la care noi predam coletul catre firma de curierat – veti primi notificari in acest sens.
De regula termenii de livrare sunt respectati si livrarea se face de obicei in maxim 1 zi lucratoare de la predarea coletului, insa exista situatii exceptionale, pe care nu le putem controla, in care termenii mentionati sa fie depasiti. Durata de livrare este raspunderea firmei de curierat, si pentru orice situatii puteti face reclamatii direct catre aceasta sau ne puteti contacta si inregistram noi o sesizare in numele dvs.
Plata coletelor se poate efectua prin:
ramburs cash la curier – achitati comanda numerar la primirea produselor;
in avans in cont – prin transfer bancar sau ordin de plata in contul nostru bancar (Depunerea la ghiseu nu este acceptata!)
cu cardul online; 
 
 
Conditii de garanție
 
-12  de luni garantie produs pentru achizitiile facute de persoanele fizice si 6 luni pentru -persoanele juridice;
-14 zile din momentul in care produsul ajunge in service timp de reparatie.
Toate produsele comercializate de CARBONIC LPB SRL  beneficiaza de garantie pentru o perioada de 12 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile sau produse.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.
Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.
Ai o problema cu produsul?
 
1.Contacteaza-ne sau online printr-un email la adresa carbonic.lpb@gmail.com
2.Pregateste coletul. Asigura-te ca produsul ajunge intact in service, impachetandu-l corespunzator. Poti pune produsul in cutia lui originala si apoi intr-o alta cutie mai mare. Poti folosi folie protectoare impotriva socurilor sau alte materiale care mentin produsul fix si protejat pe perioada transportului. Pana sa fie receptionat de catre service, produsul este in grija ta.
Lista ta de bifat:
Produsul tau defect;
Acest certificat de garantie in original;
Factura de achizitie, in copie;
Ambalajul original al produsului;
Toate accesoriile primite.
Produsele returnate se vor trimite la adresa Str. Theodor Burada nr 14, Jud. Ilfov, Voluntari
Politica de returnare
Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:
Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In eventualitatea in care produsul nu se afla in stocul vanzatorului sau nu poate fi inlocuit cu unul identic, se va restitui contravaloarea produsului.
Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.
Garantia acopera numai acele defecte care apar in exploatarea normala a produsului si nu se aplica pentru:
Manipularea si exploatarea neglijenta (socuri electrice, mecanice, termice, grad ridicat de  impuritati si/sau umiditate excesiva in incaperea de lucru, asezarea in pozitii altele decat cele descrise in manualul de utilizare, obicte straine intrate in echipament, lichide, etc.)
Utilizarea unor consumabile altele decat cele originale.
Interventii neautorizate de CARBONIC LPB S.R.L. in echipamente.
Exploatarea peste limita de incarcare maxima lunara prevazuta de producator.
Alimentarea la alte tensiuni si frecvente decit cele prevazute de producator.
Ruperea/desprinderea curelei din cauza utilizarii neglijente.
 
 
Renuntarea la cumparare
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.
Carbonic LPB SRL va inapoia contravaloarea comenzii in termen de 14 zile , de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si  conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport de retur.
Definitia contractului de vanzare : orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.
Art. 12 a OUG 34/2014 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale.
 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.
Procedura de retragere din contract
Exercitarea dreptului de retragere
Consumatorul informeaza CARBONIC LPB SRL cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie, mail). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.
Obligatiile care revin CARBONIC LPB SRL
Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, exclusiv costurile livrarii . Rambursarea sumelor se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator. Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de 14 zile  de la receptionarea produselor.
Mentiune 
  In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.
Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.